Automate your Marketing
with Womplify




 
azzump|::|studio

By: azam mustafa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Monday, 18-May-2009 18:35 Email | Share | | Bookmark
family day!

Quote:
lama dah mengidam nak buat fotoshoot mcm ni, hari tu pergi jalan-jalan studio rupajiwa, tu yg main-main lighting + whiteroom bersama-sama Mr Airul himself..
thanks bro..next time kita buat yg proper punya k!!











Monday, 18-May-2009 15:17 Email | Share | | Bookmark
20th Floor and it's worth it!

Quote:
pertama kali temujanji aku ngan seorang sahabat tertunda..tapi temujanji ke2 kali ni memang tak menghampakan.. worth it bro! rasa nak naik lagi tingkat 20 tuh..angin + view yang ternyata speechless..




Monday, 27-Apr-2009 15:46 Email | Share | | Bookmark

Quote:
dah lama aku mengidam nak shoot kereta ngan fly..byk kali aku terpaksa tangguh atas sebab jarak yg terlalu jauh..
untuk entry kali ni, aku telah berjaya membawa kereta kuning ni ke kl utk dishoot bersama2..(berangan jek beb)
so sama2 kita enjoy.. walaupun gambar2 aku ni hanya la model shell scale 1:38.ahaks..tapi mcm real kan?

special thanks bro nazary, Fly_ epikt KL, Torot 3AF-R, Kisho_rupajiwa


















Wednesday, 22-Apr-2009 09:54 Email | Share | | Bookmark
welcome dear one!

Quote:
alhamdulillah..finally joo n mustica sudah dikurniakan cahayamata, diberinama Johan miqael..
ternyata, joo n musticaa sangat2 hepi diketika ini.. comel si miqael ni..
joo.. aku ucpkan tahniah dan rajin-rajin la stayup serta belajar-blajar la tukar lampin sendiri k..jgn suh org lain..congrats again..
-azamustafa*maiya*nazrin














Monday, 20-Apr-2009 03:56 Email | Share | | Bookmark
merphati..

Quote:
this shot was taken with my buddy ismedcayadie semasa kami bertemu 4 mata di JB baru² ni.. nantikan upload yang lain dari sy ya..ahaks..
- azamustafa








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net